![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepisałem z mądrej książki dwa pliki:
1. login.php
2. login_form.inc W bazie danych utworzyłem tabelę users z trzema kolumnami: - id - username - password Gdy klikam na Zweryfikuj mnie, pola są czyszczone i nic się nie dzieje. Co jest źle? Ten post edytował yahreck 14.10.2007, 15:11:57 -------------------- Człowiek uczy się całe życie, ale i tak głupim umrze.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Powiem Ci tylko jedno.. nie wtrącaj się, bo jak patrze to tylko spam robisz.
Twoje wypowiedzi z innych tematów (nic nie wnoszące do nich): Kod no normalnie kasujesz, a ty co zes myslal ze cie w domu bijom? Kod No widzisz? pierw sie cza uczyc PHPulca a nie gupoty gadac w pszeczklu Kod no wlasnie cyciaczek ci ladnie wytumaczyl Kod właha!! musisz sam se zrobic bo nie istnieje a ty mulohonor415648654168 nie ftroncaj siee i tutaj w ogóle jak żeś napisał "ftroncaj" <-- buhahahahahha, to jest właśnie ten twój żal Ostatnio takie modne się zrobiło to całe: żal czy żal.pl Głupie dzieci neostrady. Moderatorze proszę o porządek, bo na Przedszkolu robi się straszny spam. Ten post edytował in5ane 14.10.2007, 12:31:42 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:37 |