![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś polecić mi jakiś dobry i w miarę tani hosting z PHP5? Jest tego teraz na pęczki, a nie chciałbym kierować się opiniami jakiś początkujących osób z forum webhelp, lecz programistów z forum php.pl.
Głównie chodzi o niezawodność i dobrą obsługę (dotychczas korzystałem z usług avx.pl, ale ostatnio mnie nie zadowala) oraz dobrą konfigurację serwera (przyjazną programiście php). Mam nadzieję, że nie powielam innych tematów, próbowałem szukać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z moich doświadczeń wynika, że większość firm "renomowanych" dostarcza usług wysokiej jakości, tyle tylko, że trzeba wiedzieć czego się chce. Z home akurat nie korzystam, bo wolę hostingi w normalnym apachem.
Ale ostatnimi czasy korzystałem np. z nazwy i kei. Ogólnie z obu tych hostingów byłem zadowolony, ale na żadnym nie pozostanę, bo trochę zmieniły się moje potrzeby. Teraz potrzebuje dostępu przez ssh, możliwości modyfikacji php.ini i kilku innych rzeczy - a tego niestety nie zapewnią mi te hostingi, chyba że na dedyku. Przy kupowaniu pakietu radziłbym nie sugerować się tymi limitami, które są podawane przez nazwę czy home. Nie wiem jak jest teraz, ale swego czasu na webhostingtalk czytałem, że gdy będziecie próbowali je wykorzystać to wam podziękują za współpracę. Powiedzą, że zbyt obciążacie serwer itd itp. Ostatnio ich oferty przypominają oferty z allegro typu 2Tera trasnferu za 5zł miesięcznie - taki typowy overselling. Ja ostatnio przymierzam się do http://progreso.pl/ - mają ciekawą i elastyczną ofertę przy sensownych cenach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:04 |