![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś polecić mi jakiś dobry i w miarę tani hosting z PHP5? Jest tego teraz na pęczki, a nie chciałbym kierować się opiniami jakiś początkujących osób z forum webhelp, lecz programistów z forum php.pl.
Głównie chodzi o niezawodność i dobrą obsługę (dotychczas korzystałem z usług avx.pl, ale ostatnio mnie nie zadowala) oraz dobrą konfigurację serwera (przyjazną programiście php). Mam nadzieję, że nie powielam innych tematów, próbowałem szukać. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja moge powiedzieć czego nie polece: netstrefa.pl najgorsze co może być mam u nich serwer i mimo początkowych sukcesów we współpracy teraz to dzieją sie cyrki, praktycznie codziennie serwer pada, co więcej zdarza się ,że baza pada, a dzisiaj to przeszli sami siebie, najpierw otrzymałem wersje mojej przestrzeni dyskowej z 5 dni i nie wyswietlały mi sie pliki dodane pózniej a następnie wróciła wersja najnowsza dysku a pojawiła się kilkudniowa bazy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif) paranoja, gdybym miał serwis na którym w ciągu dnia przychodzi kilkanaście artykułów i więcej to bym się chyba załamał i tak osoba administrująca straciła całą wczorajszą pracę. Inaczej mówiąc netstrefa to najgorszy hosting jaki widziałem. Teraz muszę znaleść inny serwer jakie są wasze opinie o az.pl?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 09:04 |