![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 14 Dołączył: 3.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy istnieje jakas mozliwosc zeby uzytkownik po wejsciu na dana strone nie byl w stanie odczytac kodu zrodlowego tejze strony? Zalezy mi zeby zaden z moich uzytkownikow nie byl w stanie skopiowac stylu ktory stworzylem. Moze istnieje jakis inny sposob zeby zabezpieczyc sie przed skopiowaniem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PANOWIE!
Po pierwsze - bez wulgaryzmów proszę, nawet wykropkowanych - nie wypada po prostu. Ja, w odróżnieniu od niektórych, nie pouczam - staram się dzielić WŁASNYM doświadczeniem. Proszę, oto konkretny przykład: Tu jest ostylowany stronka: www.netsoft.home.pl/test.php Nic prostszego jak podejrzeć style tutaj: www.netsoft.home.pl/get_css.php Bo do tego pliku już jest trochę trudniej: www.netsoft.home.pl/private/test.css Może nie jest to tak proste jak napisałem w pierszym poscie, ale pytanie było ogólne - "czy możliwe jest..." toteż odpowiedziałem ogólnie i nakreśliłem idee rozwiązania... Panowie, dzieckiem nie jestem, i głupoty innym nie wciskam. KONIEC TEMATU. Ten post edytował nevt 4.10.2007, 17:14:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 16:14 |