![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
... Yahoo albo jakakolwiek inna firma chciałaby wykupić moją stronę np. za 5 mln dolarów. To w jaki sposób by wypłacili mi kase? Na konto internetowe by takiej sumy chyba nie wpłacili (nie mam konta internetowego, ale mi sie tak wydaje)? Jak trzeba by poprowadzić transakcje aby wszystko poszło ok?
Może chore te pytanie ale tak mi przyszło do głowy... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował Sadu2 1.10.2007, 16:20:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Moli
Chyba niezbyt orientujesz się w historii systemów operacyjnych. Moim zdaniem aby zyskać, musisz wymyślić coś nowego. Ludzie mają takie zachowanie, że dopóki coś ich nie wnerwi nie przestaną tego używać, mimo że są inne lepsze produkty. $M nie miał pierwszego system, nie stworzył pierwszej przeglądarki internetowej, jak jeszcze wiele innych rzeczy. Ale zobaczmy że (chociaż ograniczam się do polski) Messenger nie zdobył popularności, tak samo jak wyszukiwarka. Z drugiej strony co widać po Google można wejść na rynek z nowym produktem i zyskać sukces, ale jest to powolne, do tego na prawdę musi być coś co znacząco wyróżnia. @lectric Lepiej chwilę się zastanowić, niż działać pochopnie. Każdy programista powinien to wiedzieć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:42 |