![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku przepraszam wszystkich, że tworzę kolejny temat... ale jestem jeszcze nieco cienki z css-a. Większość tematów które zakładam są nieco na wyrost. Bo można każdy z nich obejść. Ten także poprze użycie <br /> ale chodzi mi o to czy można samymi stylami to zakodować. Chodzi mi o taki układ:
(IMG:http://img250.imageshack.us/img250/7789/ukadgs4.jpg) |
|
|
![]() |
--slawek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
jak chcesz to możesz użyć css , ale takie rozwiązanie wydaje mi się łatwiejsze a efekt jest ten sam :
Kod <form action="" method="POST"> <table cellspacing="0" summary=""> <tbody> <tr> <td>Pole nr 1 <input id="" /></td> </tr> <tr> <td>Pole nr 2 <input id="" /></td> </tr> <tr> <td align="center"><input type="submit" value="wyslij" /></td> </tr> </tbody> </table> </form> lub tytuły w osobnych komórkach i pola input Kod <form action="akcja" method="post">
<table> <tr> <td>Pole nr 1</td><td> <input type=text ></td></tr> <tr><td>Pole nr 2 </td><td><input type=text ></td></tr> <tr><td>Pole nr 3</td><td> <input type=text ></td></tr> <tr><td>Pole nr 4</td><td> <input type=text ></td></tr> <tr><td> </td><td align="right"> <input type=submit value="Wyślij"> </td></tr> </table></form> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:46 |