![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z wysyłaniem emaili ze stronki. Niby wszystko pokazuje że jest oki ale emaile nie dochodzą na pocztę, czy ktoś wie w czym tkwi problem?? Na początku miałem stronkę na darmowej domenie więc myślałem że to przez to, teraz jednak na płatnej też nie dochodzi:/ oto kod:
po wypełnieniu wszystkich pól i kliknięciu na "wyślij" stronka dosyć długo się przeładowuje po czym wyświetla komunikat "E-Mail wysłano poprawnie!" lecz wcale ten email nie dochodzi :/ Czy ktoś wie czemu tak jest Proszę o pomoc. Ten post edytował Oscar_83 26.09.2007, 11:53:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 20 Dołączył: 13.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod podany był prawidłowy jednak zapomniałeś pozamykać instrukcje warunkowe. Poniżej zamieszczam poprawny kod. Zauważyłem jeszcze jeden błąd w kodzie mianowicie e-mail był wysyłany na adres osoby wysyłającej e-mail zmieniłem to wpisując adres [zmoderowane-na-prosbe] oczywiście adres ten możesz zmienić na dowolny inny. Zastanawia mnie także czemu przepisujesz wartości zmiennych z tablicy POST do nowych zmiennych (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
Powód edycji: zmoderowałem adresy e-mail a prośbe właściciela (cysiaczek)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:50 |