![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem ze skryptem PHP do wysyłania maili ze strony flashowej. Jest to stary skrypt, kiedyś działał bezproblemowo. W formularzu na stronie flash wpisywało się wiadomość a osobny plik php robił swoje i wysyłał maila jak i maila "potwierdzającego" do nadawcy tejże wiadomości. Teraz nic nie robi, nie wiem dlaczego. Prosiłbym o jakąś pomoc, bardzo zależy mi na tym konkretnym skrypcie a nie mam zielonego pojęcia jak go naprawić (i czy to wogóle możliwe). Czy ktokolwiek móglby mi wyjaśnić z jakich przyczyn skrypt przestał poprawnie funkcjonować? Prosiłem o pomoc w wielu miejscach i nikt nie był w stanie powiedzieć dlaczego tak sie stało.
Skrypt, który obsługuje ten formularz flashowy wygląda tak:
Poniżej link do wszystkich plików skryptu (pliki źródłowe *.fla i *.php): http://www.bysiu3.wcentrum.com/Flash_MX-Mentaler-8880.zip |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tia. To wina serwerowni. Oczywiście to oni coś zblokowali "zapominając" o tym wspomnieć. Po kontakcie z help deskiem wszystko wróciło do normy (ciekawa rzecz bo, na 3 różnych serwerach ten formularz nie działał poprawnie). W tej chwili wszystko jest w porządku. Dziękuję wszystkim tutaj za pomoc w moim "problemie"
![]() Ten post edytował bleem2222 25.09.2007, 21:18:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:58 |