![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
meczę się już z tym pół godziny, Jak zamienić entery na przykłąd na '<br />' , ale tylko takie, które znajdują się w cudzysłowiach na przykład z Cytat raz dwa \n trzy "cztery \n pięć \n " sześć \n aby powstało Cytat raz dwa \n trzy "cztery <br /> pięć <br /> " sześć \n
Ten post edytował php programmer 24.09.2007, 13:32:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź ty mnie nie lecz, to po co w ogóle tu wchodzisz,
chyba żeby sobie posty nabijać głupimi gadkami, jak pamiętam to niedawno podałem ci gotowe rozwiąznie na które nie mogłeś znaleźć rozwiązania, ale jakoś siebie to nie nazywasz leniem http://forum.php.pl/index.php?showtopic=74...mp;hl=strtotime Cytat EDIT : Wez pod uwage ze ja o gotowca nie prosilem - wystarczylaby mi wskazowka. Pozatym forum nie sluzy do dawania sobie gotowcow a do dyskusji. czyli jak bym rzucił strtotime" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual to by była wskazówka i już na pewno byś się domyślił co dalej zrobić [ironia] Ten post edytował php programmer 24.09.2007, 14:20:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 19:10 |