![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... szukam studiów w Warszawie, magisterskich uzupełniających i nie wiem gdzie pójść. Interesowały by mnie najbardziej na specjalności " Technologie Projektowania i Zarządzania Aplikacjami Internetowymi" ale takich nie znalazłem, może doradzilibyście mi co zrobić? Co Wy byście wybrali, jakie studia i gdzie??
Dzięki pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, ja to chyba mam problem z artykulacją swoich myśli. No ale dobra, nie będę tłumaczył o co mi chodzi, bo Sedziwoj, żeby było śmieszniej, mniej więcej to zrobił (j.w. - problem z wysławianiem się (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ).
Swoją drogą moje doświadczenia ze studiami są różne - pozytywne i negatywne, więc argument pt.: "To że masz złe doświadczenia ze studiami, nie oznacza że tak zawsze jest" średnio do mnie "trafia", bo można to równie dobrze odwrócić. Inna sprawa, że zgadzam się z tym, że "lepiej aby ktoś kto do tego dochodził parę lat streścił Ci w krótkim czasie, niż abyś sam do tego dochodził", ale kto powiedział, że to akurat musi być na uczelni? Nakierowany na odpowiednie serwisy/książki (np. tutaj, na forum) możesz osiągnąć porównywalny efekt. A co do "dziwności" moich przykładów - takie mi do łba przychodzą i tyle... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swoją drogą moje doświadczenia ze studiami są różne - pozytywne i negatywne, więc argument pt.: "To że masz złe doświadczenia ze studiami, nie oznacza że tak zawsze jest" średnio do mnie "trafia", bo można to równie dobrze odwrócić. Przeczytaj uważnie moją wypowiedź, ja nie stwierdzam ze jest tak czy owak, tylko że różnie bywa. Wszystko zależy na kogo się trawi, bo nawet sama uczelnia nie musi tego zapewnić, co najwyżej zwiększy szanse, że trafi się na dobrego wykładowcę/ćwiczeniowca. A głównie mi chodzi aby nie pisać, że na studiach to się figę nauczysz, a na pewno nic się nie przyda do PHP. Ponieważ to nie jest prawda. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 19:31 |