![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... szukam studiów w Warszawie, magisterskich uzupełniających i nie wiem gdzie pójść. Interesowały by mnie najbardziej na specjalności " Technologie Projektowania i Zarządzania Aplikacjami Internetowymi" ale takich nie znalazłem, może doradzilibyście mi co zrobić? Co Wy byście wybrali, jakie studia i gdzie??
Dzięki pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@qqrq
Masz złe podejście do nauki, do tego operujesz jakimiś dziwnymi przykładami. To że masz złe doświadczenia ze studiami, nie oznacza że tak zawsze jest. W PHP też możesz napisać bardzo złożoną aplikację, że tego się raczej nie robi to inna sprawa. Ale rzeczy które uczyłem się na studiach w mniejszej, czy większym stopniu ukształtowały mój pogląd na programowanie. To że nie uczysz się BazaDanychA tylko BazaDanychB nic nie znaczy, uczysz się korzystania z baz danych, są różnice w tym co jest dostępne i w jaki sposób, ale wiesz że można tak to spróbować zrobić. Tak samo z językami, nie ważne w którym języku programowania uczysz się np. OOP, bo to co jest w tym podejściu najważniejsze możesz zaimplementowac w prawie każdym języku obiektowym, ale musisz wiedzieć co masz zrobić, a jak to inna sprawa, tego już można się uczyć dla siebie, ale też nie do końca "tylko w domu" bo niektóre metody rozwiązań są specyficzne dla danych języków, a lepiej aby ktoś kto do tego dochodził parę lat streścił Ci w krótkim czasie, niż abyś sam do tego dochodził. Co do długości nazw wychodzi że to kiepska szkółka "Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych"... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 22:54 |