![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka, mam taki cod:
i sprawa jest taka, że gdy jestem na local host to mi się wgrywa zdjecie i robi miniatórka, a gdy prubóje na stronie w necie to wyskakuje następujacy błą
czy ktoś wie co jest nie tak?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) moja strona klanik.pl, a kozystam z serwera: www.cal.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli znasz sie na tym to mi pokaż co mam wstawić za to:
a nie pokazujesz mi kod, męczyłem się z nim i nic nie czaje.... po 1sze angielskiego nie nauczyli w szkole? po 2gie temat uploadu plików poruszany jest co jakieś 2tyg więc w archiwum forum jest wiele informacji na ten temat po 3cie poza forum jest mnóstwo artykułów (także po polsku) które opisują podobne "problemy" po 4te jak sam rozwiążesz problem to więcej się nauczysz niż dostając gotowca (możesz szperać chociażby w manualu) po 5te przecież komunikaty Warning dosyć jasno opisują co nie pasuje po 6ste nie rozumiem dlaczego taki pretensjonalny ton twoich wypowiedzi ps. formulaż , błąt, nie hodzi - n/c |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:34 |