![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś polecić mi jakiś dobry i w miarę tani hosting z PHP5? Jest tego teraz na pęczki, a nie chciałbym kierować się opiniami jakiś początkujących osób z forum webhelp, lecz programistów z forum php.pl.
Głównie chodzi o niezawodność i dobrą obsługę (dotychczas korzystałem z usług avx.pl, ale ostatnio mnie nie zadowala) oraz dobrą konfigurację serwera (przyjazną programiście php). Mam nadzieję, że nie powielam innych tematów, próbowałem szukać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
home.pl podaza w kierunku ilość, o jakości zapomina. nie mozna tam wielu rzeczy zrobic, a ceny nie sa takie niskie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
home.pl podaza w kierunku ilość, o jakości zapomina. nie mozna tam wielu rzeczy zrobic, a ceny nie sa takie niskie. Zgadzam się! Co do hostingu. Znów mogę gorąco polecić LightHosting! Prawdopodobnie postawię na nim dość sporawy projekt. Piszecie, że na LH stoi Zeus. To fakt, czasem jest to kłopotliwe. Jednak, jak poinformował mnie admin, posiadają również serwery z Apachem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) i właśnie taki serwer będę wykupywał. Dodatkowo jest możliwość uzyskania dostępu do shell'a. Oferta podana na stronie nie jest ofertą jedyną, proponuję skontaktować się z adminem choćby drogą mailową. Jestem ich klientem od 4-5 lat i złego słowa nie powiem! Polecam każdemu! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 06:53 |