![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem. podzieliłem stronkę na lewą i prawą kolumnę za pomocą div. W lewej kolumnie wyświetlam za pomocą zapytania zawartość 1 kolumny (o nazwie alias) z bazy danych. Chciałbym aby klikając na odpowiedni wyraz z lewej kolumny wyświetlało mi w prawej kolumnie wszystkie dane które są związane z tym jednym id.
oto mój kod:
może jakoś tak zrobić żeby klikając w lewej kolumnie na konkretny "alias" zapisywało ten alias do zmiennej i potem w prawej kolumnie zrobić np coś takiego żeby tą zmienną wrzucało w where:
tylko co bym musiał zrobić żeby tą zmienną przeniosło z diva"lewakolumna" do diva "prawakolumna"? Ten post edytował Oscar_83 15.09.2007, 20:29:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób sobie tak. Dajesz w lewej kolumnie to jako linki w postaci:
Kod <a href="index.php?id=wartosc">wartosc</a> a w prawej kolumnie Kod $zmienna = $_GET['id'];
if($zmienna == '') { echo "normalna wartosc strony"; } else { echo "tresc wg. id"; } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:33 |