![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, pisze sobie prosta strone korzystajaca z mysql i smarty..
Mam jednak problem z wyciagnieciem danych z bazy.. Mam juz dzialajacy skrypt logowania i korzystam z jego pliku database.php z polaczeniem do bazy danych.. Wszystko jest poprawne gdyz skrypt rekestruje i loguje poprawnie.. Mam w bazie tabele users i w niej id, username, password, rank.. DATABASE.PHP
PLAYER.PHP
HEAD.PHP
HEAD.TPL
{$user} wyswietla sie prawidlowo {$rank} wyswietla sie "Resource id #10" Jesli potrzeba jesczze jakis kod to go podam.. Bardzo prosze o pomoc, prawdopodbnie zle zczytuje z bazy danych ale nie wiem juz jak powinno byc poprawnie, w google tego bledu nie znalazlem, na forum tez nie doszukalem sie podobnego problemu.. Z gory bardzo dziekuje za pomoc.. Ten post edytował ArthaS_Delano 14.09.2007, 15:58:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalem tak ale teraz nic nie wyswietla ... Nie ma ani bledu ani poprawnego ranku ...
EDIT: Uzycie tego
Wykazalo ze nie wczytalo wogole nic z bazy.. Bo nie mozna uruchomic zapytania.. Ten post edytował ArthaS_Delano 14.09.2007, 16:54:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:40 |