![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypadkowo znalazłem taką opinię na ten temat. Co Wy o tym sądzicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to równie dobrze wygryzą wszystkie inne nacje zawodowe, od sprzątaczek i sprzedawczyń zaczynając, sprzątaczka i sprzedawczyni raczej nie są w stanie pracować zdalnie. Stąd ich praca w przyszłości może być o wiele więcej warta niż Twoja. Trzeba ludziom zacząć uświadamiać różnicę między aplikacją licealisty, a aplikacją profesjonalisty. A skąd wnosisz że hindusi, tudzież chińczycy nie mogą być profesjonalistami? Widmo głodu potrafi świetnie motywować do nauki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Mogę nawet ostatecznie rowy kopać jeśli będą mnie cenić, a programować mogę w domu. Skoro lubisz programować bardziej niż kopać rowy to oznacza że w razie konieczności będziesz programował za stawkę kopacza rowów. poszukam tam gdzie będę ceniony. Ależ będziesz ceniony! Tyle że w odniesieniu do realiów zarobkowych w krajach trzeciego świata. Ten post edytował no-name 10.09.2007, 10:31:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 08:10 |