![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 18 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekaw jestem co myślicie o kolejnych posunięciach naszego "kochanego" rządu. Tym razem pytam o głośny problem taksówkarzy, co sądzicie na ten temat.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nasz kochany rzad najwyrazniej chce opodatkowac wszystko co przynosi nam zwyklym ludziom dochody... taxiarzy popieram bo maja o co walczyc ... a co do naszego rzadu jeszcze to ja np. z checia bym go opodatkowal... nie jestem biegly w sprawach politycznych ale czy oni (ci z rzadu) plata podatek ?chyba tak... ale zarabiaja troche wiecej niz np. moj ojciec .. jakos tak srednio to roznica wynosi miedzy moim tata a panem poslem jakies 9 000 zl ... to licze tak cienko, niewiem czemu zamiast zabierac znowu nam kase i latac ta swoja dziure nie zalataja jej swoimi pieniedzmi ... no moze by sie chociaz troche dolozyli a nie sciagaja caly czas z nas ile tylko wlezie... :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 10:50 |