![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na poczatku powiem ze nie jestem totalnie zielony w php :/ Napisałem skrypt rejstracji i logowań. składajaca sie z : -regist.php ( rejestracja uzytkowników) -login.php ( logowanie) -site.html ( strona głowna) zamieszcze te skrypty regist.php
login.php
w sumie wszystko działą rejestruje uzytkowników i loguje. Ale nie tak jakby tego chciał :/ 1. podczas rejestracji nie wymusza na uzytkowniku wypełnienia wszystkich pól :/ 2. Nie sprawadza czy konto o podanej nazwie juz isnieje :/ i tworzy nowe o istniejacej juz nazwie :/ mam jeszcze 3 problem jak wymusić na uzytkowniku aby strone site.html mozna było ogladać dopiero po rejestracji?? Moze to dla was proste rzeczy ale ja mam z tym mały problem :/ POzdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i mam problem wstawiłem kod któy sparwzda czy dany plik istnieje ale coś musiałem sknocić i nie działa :/
Pomoze ktoś(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Wiek ktos co zrobiłem żle?? A tak przy okazji to mam dw pytanka jeszcze Bo chce aby moja strone przegladali tylko zarejestrowani uzytkownicy jak zrobić aby ktos kto nie jest zarejestrowny aby go automatycznie przenosiło na strone logowania.I jak zrobić aby zapamietywało uzytkownika?? Tak by wchodzac po raz kolejny na strone nie musiał się juz logowac?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:08 |