![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Za rok idę do liceum. Mam pytanie: co trzeba umieć, żeby iść na profil: informatyka? Co jest na takim profilu przerabiane? Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko rozeznaj się dobrze na jakim poziomie stoi tam matematyka. Ja tego nie zrobiłem i trochę żałuję, bo musiałem w trzeciej klasie sporo nadrabiać, żeby zdać maturę na tyle, na ile zdałem... Szczególnie, że przy rekrutacji na Informatykę brano pod uwagę tylko matematykę...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko rozeznaj się dobrze na jakim poziomie stoi tam matematyka. Ja tego nie zrobiłem i trochę żałuję, bo musiałem w trzeciej klasie sporo nadrabiać, żeby zdać maturę na tyle, na ile zdałem... Szczególnie, że przy rekrutacji na Informatykę brano pod uwagę tylko matematykę... Dobra, dzięki za radę. Będę musiał dowiedzieć się jaki poziom w tym liceum, do którego mam zamiar iść. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 01:33 |