![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak rozwiazujecie uruchamianie akcji w implementacji innej akcji? Dodam, iz u mnie kazda akcja posiada swoj widok. Zatem w akcji1, w ktorej musze uruchomic inna akcje2 musialbym jakos przypisac do zmiennej - widok akcji2, a potem przeslac go w zmiennej akcji1 (juz plus akcja2) to widoku akcji1 ? Nie wiem jak do tego podejsc. Chodzi o to, ze mam dynamicznie tworzona liste danych w akcji2, a akcja1 tez chce z nich korzystac +dodac odp. swoje funkcjonalnosci. Schemat: Akcja_showItems->Uruchom akcje main->akcja main wykonuje swoj kod->uruchom szablon akcji_main->przekaz go w zmiennej do akcj showItems->uruchom szablon akcji_showItems przekazuja do niego rowniez dane z akcji main.. Jak do tego podejsc ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam tego wzorca Context Object (wzorca obiektu kontekstu). Szukałem opis tego wzorca lecz nie mogę znaleźć. Na forum był poruszany temat wzorców lecz podane tam linki też nie znalazłem.
Wzorce projektowe, co to, poco, dlaczego Czy mógł bym prosić o link lub opis jak wygląda z przykładami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 08:43 |