Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php] includowanie problem [php]
-dr4g0n79-

Goście

Witam

Mam mały problem mam plik index.php i w jedenj z komórek tabeli w tym pliki includuje plik artykuly.php wszystko jest ok ale jeżeli występują linki w pliku artykuly.php to nie otwiera mi się ten link w tej samej komórce tabeli w ktorej jest plik artykuly.php tylko w zupelnie nowym oknie czego nie chce. Czy możecie mi powiedzieć jak to zrobić aby linki z pliku artykuly.php otwierały się w tej samej komorce co sam plik artykuly.php (wlasciwie to chodzi o to aby linki z pliku artykuly.php pojawiale sie w miejsce tegoż pliku, czyli includowaly sie w pliku index.php )

Proszę o odpowiedż i dziekuje z góry
Pozdr!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
-dr4g0n79-

Goście

czy możesz powiedzieć coś szerzej na temat ramek? chciałbym aby była to ramka bez żadnych pasków przewijania itp. tzn aby na stronie wiezulanie nie bylo widać ze jest to ramkaoto kod mojej ramki wbudowanej
  1. <iframe name="I1" scrolling="no" style="border:1px solid #D3ECC4; color: #D3ECC4; background-color: #D3ECC4; background-image: url('images/tloramka.jpg'); background-repeat: repeat-y" border="0" frameborder="0"></iframe>
i pomimo tego iż ustawiony jest kolor tła oraz nawet obrazek pełniący rolę tła w kolorze tu zdefioniowanym to i tak wyświetla mi się w przeglądarce tło ramki w kolorze białym.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 12.10.2025 - 20:11