![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Za rok idę do liceum. Mam pytanie: co trzeba umieć, żeby iść na profil: informatyka? Co jest na takim profilu przerabiane? Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szkola niczego nie nauczy jesli sam nie bedziesz chcial sie uczyc - mam znajomych na polibudach ktorzy kompletnie nic nie umieja, nie interesuje ich to czego sie ucza. Ja chodze na prywatna uczelnie, lizniemy tylko materialem po lebkach - jesli cos mnei interesuje to musze sie uczyc we wlasnym zakresie w domu. A informatyka w LO to nie informatyka tylko w wiekszosci zabawa - ja gralem z nauczycielem w quake'a i unreala, a czasem cos w wordzie porobilismy - to bylo na tyle. Koledzy dobrze mowia, lepiej isc na profil matematyczny, lepszy start - na prawdziwa informatyke jeszcze przyjdzie pora - chociaz proponowalbym juz samemu sie uczyc w domu, czytac ksiazki, tutoriale, manuale itp
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:41 |