![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
baza dana sklada sie z kategorii a te maja swoje podkategorie. Na stronie wyswietlaja sie nazwy kategorii. I do tego momentu wiem, jak zrobic, ale nie bardzo wiem jak zrobic aby te nazwy kategorii byly linkami do podkategorii bez tworzenia dodatkowych plikow php. Czy mozecie opisac mi schemat dzialania takich linkow opartych o baze danych? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobilem cos takiego
chcialem zrobic aby wyszukiwarka pokazala wyniki zapytania a nastepnie klikajac na link ktorym jest nazwa przeniesc sie do dokladniejszych danych o firmie, ale cos mi nie poszlo. Po kliknieciu na link pokazuje sie komunikat, ze nie zostala wpisana fraza do wyszukiwarki, czyli tak jakby link uruchamial od nowa procedure szukania. Mozesz mi wytlumaczyc najlepiej na przykladzie co zrobilem zle? Dziekimam tak i i wyglada na to, ze mi nie pobiera litery wcisnietej, poniewaz adres jest taki http://www.kingreidmedia.com/cat.php?firstlet= jak to poprawic? Ten post edytował Rico_ds 28.08.2007, 15:23:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:14 |