![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
a mnie ostatnio TPsa bardzo pozytywnie zaskoczyła. Wraz z wrześniowym rachunkiem za telefon dostałem rónież opłatę za DSL. Otwieram kopertę, szukam tam swojej fakturki na 320 PLN, a tu... nie ma jej. Jest za to fakturka na jakieś 266 zł z podpisem, że to chyba włąsnie opłata za DSL.
Oczywiście raczej w cuda nie wierzę, wiec doszedlem do wniosku, że albo coś im się namieszało, alboprzyślą mi opłątę w ratach (a tego nie lubię) wiec zaraz wykonałęm telefon do miłej pani z infolini. Oczywiście 'miła pani' z infolini nie miała pojęcia o co chodzi, ale w ciągu zaledwie 10 minut dowiedziałą się, że żeczywiście, ABONAMENT ZOSTAŁ ZMIENIONY. Oczywiście wcześniej nie miała o tym pojęcia. Żeby było jeszcze śmieszniej, kilka dni później dostałem pocztą aneks do umowy, w którym była informacja, że jeśli nie zgadzam się na zmianę waunków umowy, (czyli obniżkę ceny) to mogę ją wypowiedzieć, bez żadnych strat. Jak się zapewne domyślacie nie zamierzam teraz rezygnować (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) I tak na to patrząc - nawet podniesienie się VAT'u nie jest mi zbyt straszne, bo i tak cena pozostanie niższa niż ta sprzed msc, czy dwóch. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 02:43 |