![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam następujący problem: istnieje sobie formularz z jednym z polem typu "Lista rozwijalna" oraz np. 3 pola typu tekstowego które są domyslnie zablokowane teraz jesli z listy wybiorę jakąś wartość np. 2 to powinny się odblokować 2 pola teksowe a pozostałe 1 powinno pozostać zablokowane problem wtym jak odblokować te pola teksowe Prosze o jakieś sugestie Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujące pytanie dlaczego niedziała mi poniższy kod a dokładniej dlaczego jeśli po utworzneiu ankiety nie wybiorę żadnej odpowiedzi to pojawia się ta ankieta ponownie - i to jest OK - ale jest ona już bez opisów.
jeśli sprawdzę print_r($POST) to mam: po utworzneiu ankiety: Array ( [tyt_ank] => restorante [pyt_ank] => jakia to cok [IPW] => 2 [opis] => Array ( [0] => [1] => nie [2] => tak ) ) po tym jak nie wybrałem zadnej odpowiedzi: Array ( [tyt_ank] => restorante [pyt_ank] => jakia to cok [IPW] => 2 [opis] => Array ( [0] => Array ) )
i drugi kod:
jesli ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać prosze o radę Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 06:43 |