![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czytając sobie następna książkę nasuwa mi sie pytanie czy programiści php z 2-4 letnim doświadczeniem są w stanie napisać każdy projekt ?, każdy skrypt ?.Chodzi mi o umiejętności bo ja w php pisze już ponad rok i ciągle sie uczę php a to pisania rożnych skryptów ,poznawania bibliotek itd .Wiec moje pytanie czy też sięgacie po książki z wyższej polki ?, radzicie się ludzi na innych forach czy jest już taki moment ze już więcej nie możesz poznać [ chodzi mi o sam jeżyk i jego możliwości .Pytam sie dla tego że mam wrażenie ze sie uczę i jak patrze na ogrom tego wszy siego to mam warzenie ze ta nauka ciągle sie nie skączy ?.
Sorki za takie pytanie ,ale bardzo mnie to ciekaw . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
HTML, CSS i JS jest tym dla php, czym GTK/qt dla aplikacji okienkowych. Moim zdaniem trzeba znać.
@flv - W pół roku to sie nawet dobrze nie nauczysz CSS i HTML, chyba, że chodzi Ci o wiedzę na poziomie podstawowym. Ja uważam, że CSS, JS i HTML umiem, ale ciagle niektóre rozwiązania są dla mnie zaskoczeniem, ciagle muszę zerkać do manuali, gdy robię coś bardziej skomplikowanego. Już widziałem takich, co po pół roku nauki php twierdzili, ze są pro, a nawet nie umieli 5% tego co ja.Oczywiście reguła wyjatkiem stoi, więc znajdą się geniusze, co to w pół roku załapią. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 16:55 |