![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czytając sobie następna książkę nasuwa mi sie pytanie czy programiści php z 2-4 letnim doświadczeniem są w stanie napisać każdy projekt ?, każdy skrypt ?.Chodzi mi o umiejętności bo ja w php pisze już ponad rok i ciągle sie uczę php a to pisania rożnych skryptów ,poznawania bibliotek itd .Wiec moje pytanie czy też sięgacie po książki z wyższej polki ?, radzicie się ludzi na innych forach czy jest już taki moment ze już więcej nie możesz poznać [ chodzi mi o sam jeżyk i jego możliwości .Pytam sie dla tego że mam wrażenie ze sie uczę i jak patrze na ogrom tego wszy siego to mam warzenie ze ta nauka ciągle sie nie skączy ?.
Sorki za takie pytanie ,ale bardzo mnie to ciekaw . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja napisze tak ... im wiecej wiesz ... tym wieksza masz swiadomosc ze wlasciwie nie wiesz nic ... albo tym wiecej rzeczy jeszcze musisz sie nauczyc. Czytajac blogi, artykuly i posty na tym forum lub biorac udzial w konferencjach czlowiek dowiaduje sie o coraz to nowszych rzeczach ktore to powinien blizej poznac. Projektujac aplikacje, ktos kto ma mala wiedze zrobi to szybko bo pominie wiele rzeczy ktore nalezy wziac pod uwage ... ktos doswiadczony bedzie sie godzinami zastanawial czy wybrac takie czy inne rozwiazanie. Wniosek: Im mniej wiesz ... tym lepiej spisz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Ten post edytował NoiseMc 23.08.2007, 16:54:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 13:52 |