![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czytając sobie następna książkę nasuwa mi sie pytanie czy programiści php z 2-4 letnim doświadczeniem są w stanie napisać każdy projekt ?, każdy skrypt ?.Chodzi mi o umiejętności bo ja w php pisze już ponad rok i ciągle sie uczę php a to pisania rożnych skryptów ,poznawania bibliotek itd .Wiec moje pytanie czy też sięgacie po książki z wyższej polki ?, radzicie się ludzi na innych forach czy jest już taki moment ze już więcej nie możesz poznać [ chodzi mi o sam jeżyk i jego możliwości .Pytam sie dla tego że mam wrażenie ze sie uczę i jak patrze na ogrom tego wszy siego to mam warzenie ze ta nauka ciągle sie nie skączy ?.
Sorki za takie pytanie ,ale bardzo mnie to ciekaw . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do zawodowego programisty brakuje mi 200 kilometrow tak mniej wiecej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Nie posiadam wyksztalcenia informatycznego, ale ucze sie caly czas i mam nadzieje, ze z czasem uznam, ze umiem na tyle, aby starac sie o jakas prace w IT. Zas kwestia jest taka (pisal o tym Sh4adow), ze najwazniejsza jest praktyka. Ja na zajeciach na uczelni (oczywiscie "na lewo") czytalem ksiazki o JavaScripcie czy PHP i takie kwestie jak DOM czy wyrazenia regularne mialem teoretycznie obcykane. Pierwsza prosta proba wrzucenia tej wiedzy w kod skonczyla sie 4h dochodzeniem co jest zle i dlaczego. Ale to uczy, cholernie duzo uczy. I tez zgodze sie z przedpiscami, ze im czlowiek wiecej wie, tym bardziej zdaje sobie sprawe z wlasnej niewiedzy.
Pozdrawiam Chlebik PS. Ja PHP bawie sie tak od 9 miesiecy. Ten post edytował chlebik 23.08.2007, 16:35:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 03:07 |