![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozdrawiam
Mam pytanie jak w prosty sposób sprawdzić czy istnieje jakiś indeks w tablicy. Tak aby nie pojawiał się błąd: Notice: Undefined offset: 5 in /mnt/www/plik.php on line 372 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~phpion.com coraz więcej mizernych średniaków bierze się za frameworki.
Piszesz dosłownie w każdej sprawie związanej z Symfony i prawie zawsze kończy się na tym, że czegos nie doczytałeś, albo nie zrozumiałeś z dokumentacji. Już nawet raporty na te Twoje problemy z Symfony się pojawiają. Żadnego większego problemu nie jesteś w stanie rozwiązać sam tylko lecisz na forum. Co byś teraz chciał usłyszeć? "Wróć do PHP3" ? Wyluzuj więc. Napisałem to żeby Ci uzmysłowić, że tak jak Ty teraz jedziesz tak i Tobie można pojechać. Nie podoba Ci się czytanie przedszkola to nie rób tego i nie odpisuj. Nie musisz. Świat przetrwa bez Twojej interwencji. P.S. I niech to bedzie koniec prywatnych wycieczek. Reszta między sobą bądź do mnie na PW |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:55 |