![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Gdzie nie patrze tylko php, php i php...
Jednak czy istnieją inne języki dzięki którym można obsłużyć dynamiczne strony? Zastanawiam się czy zastosowanie na silnik strony aplikacji w np. c++ jest to możliwe i czy jest sensowne (wydajność itp.) ? Np. ostatnio zainteresowałem się PERLem oferuje on wielowątkowość i inne bajery, jednak materiałów na ten temat i postów na różnych forach tyle co kot napłakał. Czy ktoś mógłbym rozwinąć temat innych technologi w których można tworzyć dynamiczne serwisy. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Web Developer Express Edition - za free, MSSQL Server Express - za free, hosting można znaleźć na free (nie wiem czy w Polsce).
Wydajność - każdy z katalogów ma własny config, w którym można określić poziom buforowania, debugowania, itp. Buforowana może być cała strona, poszczególna kontrolka oraz zapytania do bazy danych. Co do zapytań, to zastosowałem skrót myślowy, ponieważ odbywa się to nieco w inny sposób. Kod C# jest kompilowany, dzięki czemu znacznie szybciej się wykonuje (za wyjątkiem pierwszego uruchomienia). A co do bałaganu w kodzie. W ASP.NET też można zrobić bałagan. Bałagan w klasach częściowych, zawierających kod ukryty lub w przypadku ASP 1.x w pliku ze stroną (co było wielką wadą, na szczęście poprawili to w wersji 2). -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:48 |