![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Witajcie
Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem zakupu nowego monitora i tak się zastanawiam czy lepiej wybrac panorame czy jednak zwykły. Duży plus panoramy to jej szerokosc od teraz zadna dluga linijka kodu nie jest nam straszna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Kompa glownie do kodowania uzywam i przegladania ww no i raz na rok film bądź gra głównie zaciekawił mnie Dell 2007wfp na matrycy s-ips. Dzięki za wszelkie komentarze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parę miesięcy temu tak samo sie zastanawiałem czy wybrać panoramę. Niby jest mniejsza w wysokości, ale to już nie ma aż takiego znaczenia jeśli chodzi o monitory >=19". Mam 19" SyncMaster 931BW. Nie musisz mieć przeglądarki na full screena ja w tej chwili mam po lewej sidebara przeglądarkę ustawioną na szerokość 1024 i jeszcze mi po prawej zostaje sporo miejsca (na np komunikator czy coś) ;p
Ja w tej chwili mam podpięte dwa monitory LCD i CRT ale jest to beznadzieja. Po prostu CRT strasznie meczy oczy w porównaniu do LCD a jak jest jeszcze ustawiony pod kontem to już zupełna masakra... To też wszystko zależy do czego potrzebujesz. Dla mnie panorama jest bardzo dobra, natomiast na zwykłym rozmiarze na 19" mieści się już pionowo cala kartka tekstu a4. Podsumowując ja już bym nie kupił nic innego jak panoramę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:28 |