![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem dotyczacy wyswietlania nowosci na stronie mam wykonany kod który wyswietla mi 150 znakow z danego newsa ( id )
po kliknieciu w a href --> wiecej <---, chciałbym aby wyskoczylo okienko popup z cała wiadomoscia tego oto newsa i to jest tak naprawde moj problem ![]()
w js mam taki kod a w pliki news-more.php mam taki kod
no i wiem ze jest zły ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabijesz mnie dzisiaj ...
zamień $wynik = mysql_query("SELECT * FROM nowosci WHERE id='1' "); na $wynik = mysql_query("SELECT * FROM nowosci WHERE id='$_GET['id']' "); poczym użyj tego samego adresu ale na końcu napisz ?id=1 czyli dla przykładu http://localhost/plik.php?id=1 Jeśli takie cos też wyświetla, to po prostu dodaj do tego pliku całą skórkę (tak jak przy stronie pokazującej wszystkie newsy) a następnie przy wyświetlaniu wszystkich newsów zamiast Kod echo "<div style=\"float : right; margin-top : 7px;\"> <a href=\"\" onclick=\"okienko()\" \">więcej</a> </div>"; wstaw Kod echo "<div style=\"float : right; margin-top : 7px;\"> <a href=\"[b]nazwategopliku.php?id=$dane[id][/b]\">więcej</a> </div>"; Wtedy klikniecie na ten link przeniesie Cie na strone wyświetlającą newsy ![]() Ten post edytował barat 14.08.2007, 21:46:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 12:05 |