![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadchodzi taki moment gdy cała dyskografia się znudziła i przesłuchanie po raz n+1 albumów nawet ulubionego artysty/zespołu przyprawia o mdłości. Oczywiście istnieją community takie jak lastfm które pozwalają odkryć wiele cukiereczków ale jestem ciekaw co Wy zaproponujecie od siebie. Słucham bardzo szerokiego spektrum gatunków wiec nie będę Was ograniczał co do tego.
Coś oryginalnego to oczywiście pojęcie względne więc nie krępujcie się i podajcie swoich ulubieńców nawet jeśli uważacie ich za dość znanych. Zapraszam do zabawy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ja zacznę ( kolejne mogą być z zupełnie innej bajki ): - Celldweller - Sneaker Pimps - parov stelar - Paul Oakenfold Ten post edytował empathon 4.05.2007, 19:12:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 26 Dołączył: 2.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DT to może nie odkrycie, na pewno nie z wczoraj, natomiast o OSI to słyszało raczej mniej osób:
Dream Theater - absolutne numero uno - każdy kto mówił kiedykolwiek, że oni nie potrafia komponować tylko tworzyć kosmiczne dźwięki polecam PRZESŁUCHANIE którejkolwiek płyty (zalezy od klimatów jakie sie lubi - cieżkie/lżejsze - trzeba wtedy wybrać inną). Ciężko na początku się przyzwyczaić do specyficznego grania (sam podchodziłem do DT 3 razy), ale jak już wciągnie to na dobre OSI - jak podoba Ci się DT, to prawdopodobie to też Ci się spodoba - klimaty momentami cieższe od DT, momentami bardziej elektroncizne ale wciąga - zwłaszcza płyta "Free" Acha, coś co mnie urzekło ostatnio - o Tool'u słyszał prawie każdy, Lateralus też pewnie wielu z Was coś mówi -> dla tych osób to nagranie http://www.youtube.com/watch?v=zOGCDc34m-4 (odkryłem to niedawno, szczerze mówiąc, to jestem zachwycony) Ten post edytował singles 14.08.2007, 14:28:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 08:52 |