![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat nic sie nie zmieni dopoki komuchy beda przy wladzy. Dzieciaki, czemu jak nie ma sie czego czepić, to czepiacię sie "komuchów"? Czy nie rozumiecie, że naprawdę niewaqżne, czy na górze siedzi czerowny, czarny, zielony, czy lepper. Niech sobie siedzi kto chce - ważne jest jego podejście do spraw ludzi, którzy mu (im) zaufali i których reprezentują.
Jak dla mnie w rządzie może być nawet Królik Bugs i Świnka Porky - jedyne co mnie interesuje, to to, jak będą dbać o moje interesy. A najważniejszym moim interesem jest żyć godnie i na odpowiednim poziomie zarówno materialnym jak i intelektualnym. To czy ktoś jest komunistą, klerykałem czy chłopem ze słoma w butach gówno mnie obchodzi. Szanuję poglądy każdego człowieka, poza faszystami/nazistami. I wybaczcie obrzydzenie mnie ogarnia, gdy słyszę własnie określenia typu "komuch". Powiem jeszcze jedno. Pamiętajcie, że obecnych prawicowców wyedukowała i wyniosła do "elit władzy" właśnie "komuna", na którą teraz każdy sra. To w tamtych czasach CI LUDZIE za pół świni zdobywali dyplomy na uczelniach, na które nas teraz najczęściej nie stać. Chyba że ktos ma na tyle dobrze w domu, że nie musi zapieprzać do roboty zaraz po szkole średniej i może się spokojnie uczyć na dziennych. Żałuję, że ja nie mogłem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:06 |