![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiecie, tak sobie wlasnie wrocilem ze spacerku z kolezanka i tak razem doszlismy do wniosku ze w tym kraju juz dla zwyklego czlowieka.. takiego przecietnego ... zycia nie bedzie - panstwo najwyrazniej chce wytepic taki typ czlowieka ktory zarabia po 800 zl miesiecznie a charuje jak wol.... co do internetu to ... szkoda ze nasze panstwo jest tak skorumpowane i kazdy tutaj reke myje jeden drugiemu, drugi trzeciemu.... osobiscie to jestem tym zalamany, jak to wejdzie to w przyslosci przysiegam tutaj wszem obecnym ze bede sie staral robic jak najwiecej przekretow na niekorzysc panstwa i utrudniac jak tylko bede mogl zycie co poniektorym walkoniom.... moze plete bzdury, byc moze ale siedzi we mnie duzy gniew z tego powodu co sie teraz u nas dzieje.... taaak prawda ... sytuacja sie polepsza dzieki temu UE ... no jaasne..... dla tych ktorzy maja na to kase ... im bedzie sie zylo jeszcze lepiej ... natomiast szary czlowiek zniknie.... mam 17 lat i niby powienienm miec jakies marzenia... pomysly na swoja przyszlosc..... niestety narazie martwie sie o pomysly aby miec za co zjesc kawalek chleba dnia nastepnego kiedy wstane za pare lat i bede musial sobie sam radzic.... narazie jestem na utrzymaniu rodzicow... chociaz i oni ledwo wiaza koniec z koncem i nawet sam jesli mam jakas kase to im ja oddaje na oplaty dla tego naszego porypanego (przepraszam za wyrazenie ale juz nie moge) kraju.... az plakac sie chce....
jesli ta ustawa czy co to wogole jest - bo jest to cos wyssane z palca ... wejdzie w zycie to niewiem co zrobie ale najprawdopodobniej nie bede juz mogl cieszyc sie tym oknem na swiat.... :cry: (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) edit : tak sobie czytam to co pisalem i jeszcze mnie nachodzi ciekawosc czy przypadkiem tam nie korzystaja nie tylko z mycia reki, ale takze korzystania z wazelinki czy tez mydelka.... bo w tym kraju jest naprawde wszystko mozliwe a raczej wszystko co skandal - to u nas.... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 07:09 |