![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z przekazaniem $_POST do mysql_query w tymże formularzu:
Ten SET='".$meu45f."' się nie chce za nic zrobić i ciągle puste pole wstawia, ale zapytanie działa bo sprawdzałam, wstawiając w SET zwykły tekst i szło, ale z $_POST nie chce i już godzinę nad tym siedzę i przyczyny czemu tak się dzieje znaleźć nie mogę... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) Ten post edytował Ania-678 7.08.2007, 13:51:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy GETy i POSTy by miały coś do tego bo jak wspomniałam - zapytanie sie wykonuje ale za diabli tej wartości nie chce wsadzić...
php mam 5.1 Czy mam włączone register_globals ? Nie wiem, hosting na nazwie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy GETy i POSTy by miały coś do tego bo jak wspomniałam - zapytanie sie wykonuje ale za diabli tej wartości nie chce wsadzić... php mam 5.1 Czy mam włączone register_globals ? Nie wiem, hosting na nazwie... A nie lepiej najpierw sprawdzać na domowym serwerze? Masz na nazwie phpmyadmin, albo coś do zarządzania bazą? Odpal ten skrypt, wpisz sobie id użytkownika jakiego chcesz edytować, następnie zmień jego nazwę, kliknij na zmień i powiedz czy wyświetla jakieś błędy. Jeśli nie, to teraz wejdź do phpmyadmin i zobacz czy ta wartość została zmieniona, wydaje mi się, że problem, może być spowodowany tym, że po edycji nie widzisz aktualnie zmienionej wartości tylko tą poprzednią. Dodaj coś takiego:
Co do register_globals, zobaczysz czy masz on/off przez phpinfo" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:57 |