![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wsztstkich.
Mam prosty skrypt FORUM. Narzie jest zorbiony tak że każdy użytkownk może wpisywać wątki. Chciałbym aby tylko osoby zalogowane mogły (miały dostęp) pisać wiadomości. Poniżej umieszczam skrypt:
Zakładam że w tym pliku przed przystąpieniem do pisania wiadomości powinno być jakieś okno logowania. Po zalogowaniu przekierowywało by użytkownika do tej strony i dopiero możnaby było pisać nowe wątki. Może miałby ktoś chwilę czasu zerknąć na to? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze skrypt miałem gotowy. Zmodyfikowalem go jedynie na swoje potrzeby tj. zrobiłem bazę dnanych i w kodzie kilku zmian musiałem dokonać.
A po drugie to nie chodzi mi o to że nie wiem jak zrobić pisanie odpowiedzi na FORUM tylko nie wiem jak zrobić aby "goście" nie mogli pisać na FORUM tylko zalogowani użytkownicy. Trzeba chyba gdzieś dodać logowanie tylko nie wiem jak to zrobić i tego właśnie chciałem się dowiedzieć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:58 |