![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie zapytanie, czy ktoś wie jak zadokować nagłówek tabeli tak by podczas jej przewijania nagłówek zawsze znajdował się na szczycie Tabeli ? Chodzi o to by podczas przewijanie nie tracić orientacji i widzieć opis każdej kolumny. Ps. To nie jest pytanie z cyklu sprawdź za mnie, długo szukałem tej metody i nic, może ktoś z was wie co zrobić. Pozdrawiam Dex. ------------------------- dodałem [tag] do tematu ponieważ padły już odpowiedzi na przyszłość pamiętaj, że dodawanie [tag]u należy do Ciebie ~Cienki1980 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dolaczam sie do pytania, mnie by sie tez cos takiego przydalo. Teoretycznie mzona by to zrobic w CSS na zasadzie tła ktore przewija sie razem ze strona, tylko czy mozna uzyc 'background-attachment' do np diva w ktorym zawrzemy th ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 01:30 |