![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam tlumaczenia dla symfony-project oczywiscie polskiego
Osoby które podjeły się pracy nad tlumaczeniem symfony: 1 - Introducing Symfony - mike 2 - Exploring Symfony's Code - Sokal 3 - Running Symfony - skowron-line 4 - The Basics Of Page Creation - Sokal 5 - Configuring Symfony - Cudi 6 - Inside The Controller Layer - Ludvik 7 - Inside The View Layer - Speedy 8 - Inside The Model Layer - UDAT 9 - Links And The Routing System - jupeter 10 - Forms - grzegorzr 11 - Ajax Integration - yaro 12 - Caching - SongoQ 13 - I18n And L10n - empathon 14 - Generators - Ludvik 15 - Unit And Functional Testing - blagier 16 - Application Management Tools - mike 17 - Extending Symfony - PiotrLegnica 18 - Performance - AcidBurnt 19 - Mastering Symfony's Configuration Files - Ignaces Last change by: ~strife |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przejrzyj wątek i zerknij co pisał ~empathon (bo to on go zaklepał).
Być może nie ma teraz czasu, powinien Ci wtedy go odstąpić. Pracą na pewno można się podzielić. Na przykład rozdział Application Management Tools jest "zaklepany" przeze mnie ale zacznę go tłumaczyć na dopiero najwcześniej kolo niedzieli. Muszę wcześniej skończyć rozdział pierwszy. Application Management Tools wziąłem na siebei ponieważ część mam przetłumaczone w formie notki na blogu. Z chęcią się podzielę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 21:43 |