Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Odpalanie dzwięku, jak można za pomocą php odpalić automatycznie i raz krótki utworek???
maxserwer
post 24.07.2007, 15:53:42
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Siemakno:

1. czy ktoś wie jak można odpalić za za pomocą sryptu php automatycznie krótki utworek i raz, tak żeby drugi raz się już nie odpalał.

2. czy ktoś zna scrypt jakiś co zlicza sam automatycznie średnią z kilku liczb, bo wprowadziłem ocenianie na stronie, a nie wiem jak ona ma się sumować.

--------------------
Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...

Moje strony: Ego, Forum, Wierszyki, Kawały, WebMaster, Katalog www
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
strife
post 24.07.2007, 23:45:43
Post #2

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

~maziak - Fakt każdy kiedyś zaczynał, ale jeszcze trzeba mieć jakieś poczucie dobrego smaku, ~maxserwer w końcu się doigrał, a odpowiedzi na nurtujące jego pytania dostał w tematach, które zostały zamknięte. Z całym szacunkiem, ale jeśli ktoś nie potrafi się odpowiednio zachować nie powinien w ogóle się udzielać na forum publicznym.

Wszystko o co pytał można znaleść poprzez wyszukiwarkę forum, w 2, 3 minuty maksymalnie. Nie róbmy z tego forum już nie wiadomo czego, np. gdzie ludzię będą pytali czy zmienne poprzedzamy znakiem $. Jakiś poziom trzeba trzymać, mimo wszystko, że to Przedszkole.

~qwaq Jeśli już piszesz nie na temat to postaraj się, aby Twój post był bardziej wartościowy. Ja to traktuje w tej chwili jako nabijanie postów.

Dalsza dyskusja w tym temacie jest zbędna, jeśli użytkownik ~maxserwer, będzie chciał dalej kontynuować ten temat, niech wyślę do któregoś z moderatorów PW z poprawną nazwą tematu wątku zgodną z zasadami forum Przedszkole, wtedy temat zostanie otwarty. Tymaczasem ...

Zamykam.
(Wszelkie wątpliwości na PW)

--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:26