![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
![]() chciałbym prosić was o pomoc w napisaniu skryptu badz pomocy w rozbudowaniu skryptu, który zdołałem znalesc u naszego wujka google link który skieruje nas to topicu na innym forum w którym znalazłem małą podpowiedź lecz nie jest to dla mnie zrozumiałe:( -->Oto ten link <-- oraz link z naszego forum ;] -->Oto on<-- Moja baze stworzyłem w taki sposob : tutaj posłuzyłem sie zapytaniem z naszego forum ![]() tutaj przedstawiam moją tabele z produktami w której umiesciłem pole id_kategorii które bylo w przykładzie z naszego forum ![]()
Kod przerobiony z forum --> Oto ten link <-- Ten kod ma jak opisują na forum wyswietlic subkategorie Lecz nie wiem czy dobrze bo nic mi nie wyswietla ![]() A ten kod z koleii ma wyswietlic jak w tamtym przykladzie opisy a u mnie chciałbym aby wyswietlało produkty tutaj tez nie wiem czy dobrze wprowadzilem zmiany ![]() ![]() Teraz na stronie którą robie produkty wyswietlane sa poprostu z tabeli produkty w ten sposob : ![]() --->EDIT <--- Kod który wyswietla wygląda tak ;>
--->END EDIT<--- nie wiem co jescze mógłbym napisac ![]() prosze o pomoc w razie jakis pytan oczywiscie zaraz odpisze ![]() Czy naprawde nikt nie wie jak mi pomoc ![]() ![]() Ten post edytował FliSs_tCv 22.07.2007, 15:19:19 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w odpowiedzi tego kodu dostaje to :
Powtórzona nazwa kolumny 'oferta_specjalna' ... nie wiem ocb chyba nie o taki skrypt chodzilo ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:25 |