![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedługo będę podpisywał kolejną umowę więc czas na zmianę telefonu. Zastanawiam się nad Nokia E50 i Sony Ericsson K750i. Znam specyfikację obu telefonów, przeglądałem porównania i opinie innych użytkowników, które udało mi się znaleźć na google.
Od telefonu oczekuję: - solidnej obudowy - dobrej baterii - bardzo dużo rozmawiam Podoba mi się E50 - przypomina mi serie 6310i (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ale niestety o E50 przeczytałem dużo złych opinii (wolny soft, zawiesza się, słaba bateria, problemy z anteną). Z drugiej strony kumpel ma tą nokie i ją bardzo chwali. Jeśli ktoś z Was ma jeden z tych modeli (może miał przyjemność zabawy obydwoma) to proszę o jakieś krótkie i rzetelne opinie. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
aktualnie imo trendy komórek z bajerami wyznacza SE, a nokia jest daleko w tyle... kiedyś nokia to były super telefony i w ogóle tez uważałem ze tylko nokia, a aktualnie ich telefony są szare, niejednokrotnie dziwne (chodzi mi o wzornictwo) i ogólnie niczym nie zachwyca. A SE ma wszystko czego teraz oczekuje sie od zbajerowanego telefonu (nie mówie że każdy wymaga czegoś takiego) do tego przyzwoite wzornictwo które nie szokuje bądź przyprawia o mdłości. Multum funkcji, stabilne softy i szybkie. Duże możliwości konfiguracji, przeflashowania itp.
Swoje w810i mam ponad pól roku i pół roku miał kto inny działa idealnie kilkanaście razy wylądował na ziemi i działa idealnie a nawet nie ma rys. Dżojstika nie mam więc 0 problemów chodź znajomi po długim czasie ich użytkowania nie mają problemów więc śmiem sądzić iż SE nauczyło sie je wreszcie robić porządnie. A co do k750i to już mi się rzygać chce na jego widok... każdy go ma od dzieci po dziadków, wolałbym rzadszy telefon chociaż te d750 ew w800 (podobne cenowo) ale to tylko moje zdanie bo nie lubię sie za bardzo wtapiać w tłum... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:40 |