![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem. W dokumencie html umieszczam w tabeli divy. chce aby po kliknieciu na linka pojawil sie np. div_glowna a po kliknieciu na inny link pojawil sie w tym samym miejscu div_oferta. Wiec ustawilem parametry w css:
jednak nie wyswietla mi sie to tak jak powinno, czego bym nie zrobil div_oferta zawsze jest ponizej div_glowna. probowalem zmieniac position na absolute ale divy i tak nie chcialy sie na siebie nalozyc, probowalem z z-index ale tez nie poskutkowalo Prosze o pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi oto, ze mam do wyswietlenia 5 podstron. 3 z nich mieszcza sie w wyznaczonym miejscu w tabeli dwie pozostale podstrony chcialbym aby mialy wieksze wymiary niz komorka w ktorej sie znajduja. Komorka nie moze zmienic swojego rozmiaru gdyz psuje sie wtedy layout strony.
Z absolutem to nie za bardzo mi sie to widzi bo nie bede mial za dobrej kontroli nad pozycja tych dwoch warstw. Musialbym dla kazdej rozdzielczosci ustawiac ich pozycje. Czyli musze jakos to obejsc? Komorka bedzie sie powiekszac? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:45 |