![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Da się jakoś ustawić w ff prawy pasek przewijania tak zeby był widoczny domyslnie nawet jesli strona nie jest wysoka na tyle aby sie pojawiał ? Chodzi o to zeby był taki jak w Internet Explorerze bo jak chodzę po podstronach w ff to srodkowa czesc przeskakuje. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, dobra... wy juz wszyscy nie cwaniakujcie z tym google (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) jak jestescie tacy mądrzy to powiedzie lepiej jak zrobic zeby w operze nie było 2 pasków bo tym wlasnie owocuje ustawienie overflow na scroll;
Mogę ustawić ze w IE mam inny styl za pomocą komentarzy warunkowych... ale już dla opery nie ma czegos takiego jak komentarze warunkowe (tak pisało na google wiec mnie nie besztać jak się mylę)... Nie mam juz do tego siły... echh Ten post edytował Black-Berry 19.07.2007, 21:26:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:23 |