![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy instalował ktoś Apache 2.2.4 pod Windows Vista? Mam pewien problem i nie mam pojęcia jak to ominąć. Ściągam sobie Win32 Binary (MSI Installer) z apache.org i po instalacji pokazuje mi się błąd: Odmowa dostępu: Failed to open the WinNT service manager. Czyli nie mogę zainstalować usługi Apache :/ Po tym błędzie zaraz pokazuje się drugi błąd: Nie można odnaleźć określonego pliku. No installed service named "Apache2". Jak można to uruchomić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wracając do off-topicu - Windowsy są dobre. Do grania itp. W biurze, dla programowania (no chyba że gier, ale zawsze mamy opengl, i inne wieloplatwormowe) Windows nie ma szans z linuksami. A ty nitro masz w jednym rację - vista stała się popularniejsza od linuksów. Dlaczego? Bo ludzie nie mają świadomości o alternatywie. A nawet jeśli mają to są to zwykle (choć nie zawsze) totalne DN'y. Zaczynają rzucać obraźliwymi tekstami, jak zakochani w produktach M$. Naprawdę smutno mi, że ludzie w ten sposób podchodzą do tego.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 13:25 |