![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.hug.muzyka.pl
Pierwsza polska strona o zespole Hanzel und Gretyl zapraszam Ten post edytował koderrr 4.07.2007, 13:39:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykro mi, że oceniasz mnie nie wiedząc co umiem, a czego nie. Zajec nie musi oceniac twoich umiejetnosci sam to zrobiles Cytat Napisałem jedynie, że praca na tabelkach jest o wiele bardziej wygodna niż na div-ach udowodnij ze strone oparta na divach dluzej sie pisze lub trudniej wprowadza poprawki a tym samym uzywa sie ich "mniej wygodnie" Cytat Moim problemem jest to, że IE oraz FF inaczej interpretują to co napisałem kilka postów wcześniej Bo ie nie obsluguje css2 co nie znaczy ze specjalnie trudno sprawic zeby strona dzialala tak samo na wszystkich przegladarkach Cytat <div style="width: 100px; border: 1px solid #DBDBDB; padding: 5px; margin: 3px;">jakis tekst</div> faktycznie poradzenie sobie z tym problemem wymaga od programisty "heroicznego wysilku" Ten post edytował Dandelion 15.07.2007, 23:40:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 10:31 |