![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2004 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. Znając życie to wina IE7 albo moja. Skrypt PHP zawiera kod:
Nie wiem jakim cudem w Firefiksie formularz wyświetla się poprawnie natomiast w IE7 efekt jest taki jakby tego fragmentu kodu w ogóle nie było! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2004 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie działa. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Moim zdaniem to IE coś źle interpretuje, ale dlaczego ingeruje w jakiś sposób w kod to tego już nie wiem. Na bank to wina Microsoftu. A tak w ogóle to IE6 podobnie to interpretuje.
Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić? Pomocy!!! Może tu coś znajdziecie. Strona z której przechodzi się do poprzedniego formmularza jest generowana przez poniższy kod PHP:
Już wiem więcej niż przed chwilą. Kwestia jest taka że pętla while się nie wykonuje.
To może być spowodowane tym ze zapytanie mysql nic nie zwraca:
A to z kolei musi być spowodowane nieprawidłowym przesyłem zmiennej z formularza we wcześniejszym pliku (tym który jest podany powyżej) za pomocą metody POST. Być może to wina nazewnictwa zmiennych - jedna zmienna nazywa się właśnie 'post'. Jednak błąd ten występuje tylko w IE. Chodzi chyba o kod: Ten post edytował lichu10 13.07.2007, 22:25:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:54 |