![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://kamil.klecza.pl/php/test.html
Nie mogę dojść do ładu aby stworzyć taki layout. Przegooglowałem już dobre 3h i nie mogę znaleźć co zrobić aby ie 6.0 wyświetlał to tak jak ff. Generalnie potrzebuje layou w którym określam stałą wysokość dla kilku warstw natomiast a środkowa ma wysokość jaka pozostanie. W tym wypadku góra ma 80px, dół 40px natomiast część środkowa powinna sie automatycznie dostosować. I działa to pod ff, operą, konquerorem ale pod ie nie. IE mi olewa podane wysokości i roszerza te td. Generealnie potrzebuje layout w tej postaci najlepiej tak jak w przykładzie na tabelkach ale może być też na divach. Ktoś pomoże dojść co jest nie tak i jak to poprawić? Ten post edytował xamil 10.07.2007, 23:16:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopcze czytaj uważnie. Dwa posty, o których mówię pomogą Ci osiągnąć cel. I nie denerwuj się. Złość piękności szkodzi.
Cytat Bo co? Bo Ty tak powiesz? Bo inaczej nie miałbyś z tym problemów. Widocznie ludzie, którzy tworzyli specyfikację tak uznali. Ten post edytował gekon 11.07.2007, 10:01:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopcze czytaj uważnie. Dwa posty, o których mówię pomogą Ci osiągnąć cel. I nie denerwuj się. Złość piękności szkodzi. Dziewczynko, nie pomogą. Nie pisałbym tutaj gdybym znalazł na tym forum rozwiązanie. Twoje posty to już chyba ze 4 razy widziałem. Nie ma tam rozwiązania mojego problemu a przynajmniej ja go tam nie widzę. Skoro twierdzisz, że wiesz jak to zrobić to może się wkońcu podzielisz tym. Dalej nie widzę abyś cokolwiek wniósł do tej dyskusji. Nie denerwuje się ale męczą mnie ludzie którzy trują "przecież to proste" ale jak przyjdzie co do czego to nie potrafią dać rozwiązania.Cytat Bo inaczej nie miałbyś z tym problemów. Widocznie ludzie, którzy tworzyli specyfikację tak uznali. Nie miałbym gdyby ie6 dobrze interpretowało to co mu się napisze. Niestety jest jak jest i tworzenie layoutów opiera się niestety na "trikach" a nie na specyfikacji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 16:56 |