![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam tlumaczenia dla symfony-project oczywiscie polskiego
Osoby które podjeły się pracy nad tlumaczeniem symfony: 1 - Introducing Symfony - mike 2 - Exploring Symfony's Code - Sokal 3 - Running Symfony - skowron-line 4 - The Basics Of Page Creation - Sokal 5 - Configuring Symfony - Cudi 6 - Inside The Controller Layer - Ludvik 7 - Inside The View Layer - Speedy 8 - Inside The Model Layer - UDAT 9 - Links And The Routing System - jupeter 10 - Forms - grzegorzr 11 - Ajax Integration - yaro 12 - Caching - SongoQ 13 - I18n And L10n - empathon 14 - Generators - Ludvik 15 - Unit And Functional Testing - blagier 16 - Application Management Tools - mike 17 - Extending Symfony - PiotrLegnica 18 - Performance - AcidBurnt 19 - Mastering Symfony's Configuration Files - Ignaces Last change by: ~strife |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~grzegorzr zapisuję Cię na liście w pierwszym poście.
~skowron-line nie przejmuj się, każdy ma mało czasu. Nie musisz wszystkiego robić błyskawicznie. Ja będę kończył (może dziś, może jutro) pierwszy rozdział. Wylądował on już zresztą poza wiki, gdzie przenoszone są ukończone teksty. Mój nie jest ukończony i przede wszystkim nie miał jeszcze korekty, więc nawet to co jets zawiera kilka błędów, stąd musze ustalić na jakiej zasadzie są te teksty przenoszone. Może na podstawie ilości znaków (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Wszystkich, którzy zadeklarowali się zapraszam raz jeszcze na na wiki, będzie widać nad czym pracujemy. Gdyby były jakieś problemy z kontami (w co wątpię) przesyłajcie teksty do mnie, będę je publikował. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 12:48 |