![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2007 Skąd: Piła Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siemka, niech ktoś mi pomoże zrobić kod taki żeby dzielił mi na stronie wierszyki co są zapisane w pliku txt (wierszyki/wierszyki/milosne.txt).
Na stronie mam taki:
i on tylko wyświetla całą zawartość txt-u, a maże o takim co pokaże np 20 tylko a reszta będzie ukrytych na dole tak jagby w innych stronach np. Strona 1, 2, 3... Liczę na pomoc i z góry THX, pozdrawiam czytelników php.pl Ten post edytował maxserwer 10.07.2007, 14:08:43 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2007 Skąd: Piła Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
powiem tak, mam na swojej stronie wierszyki, tak zrobione że jak ktoś doda to się dopisuje automatycznie do pliku txt i są one wyświetlane w na stronie, daje linka: WIERSZYKI
Jak wiesz jak to zrobić, żeby wierszyki same się automatycznie po jakimś limicie przecinały i były jako 2 strona, a na dole było np. Strona 1, 2, 3... , to proszę o pomoc, bo już mnie bania nawala jak takie coś zrobić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:06 |